Verkkokauppatilaukset 24/7

Puhelintilaukset: 

Arkisin klo 9-16.30 / 045-2131330

Lähes joka päivä -24 asti 050-3227522

(älypuhelimella soitat painamalla numeroa hetken pohjassa)

Yli 150€ ostoksiin ILMAINEN KOTIINKULJETUS

Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta

Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta
Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta Loppu! LED-Kaasugrilli lasikannella, Royal Gourmet Premium Black 4LL, 4 poltinta

Kaasugrilli Royal Gourmet Premium Black 4LL

375,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Ei varastossa
Palautusoikeus 14 päivää

Kaasugrilli Royal Gourmet Premium Black 4LL

Tämä kaasugrilli luotiin sen perusteella, mitä käyttäjät ovat vuosien saatossa paljon kyselleet, mutta ollut vaikeuksia löytää. Grillistä tuli luvalla sanoen todella hyvännäköinen ja antaa vaikutelman paljon kalliimmasta grillistä.

Mitä on sitten toivottu ja miten sen toteutimme.

Tästä grillistä on jätetty sivukeitin ja parila kokonaan pois. Yleensä tällaisissa keskitasoa paremmissa grilleissä nämä ovat kumpikin vakiona. Moni ei kuitenkaan käytä sivukeitintä koskaan, joten se jätettiin pois, jolloin grillistä saatiin hieman edullisempi. Paljon on toivottu myös pelkkää valurautaritilää koko grillausalalle. Tätä on perusteltu vähäisellä parilan käytöllä. Lisäksi irtoparilan voi tarvittaessa laittaa vaikka ritilän päälle.

Ikkunaa on toivottu todella paljon, se kuitenkin melko harvossa grillissä on. Ikkunan täytyy kestää lämmönvaihtelut ja se osaltaan nostaa grillin valmistushintaa huomattavasti. Tämän takia sitä ei löydy massamyyntigrilleistä, joissa isona kilpailutekijänä on hinta.

LED-valot tähän myös laitettiin, vaikka niitä ei varsinaisesti juurikaan osata toivoa. Niiden ulkonäköön on kuitenkin aina ihastuttu, jos jossain grillissä sellaiset ovat. Tekeekö niillä oikeasti mitään vai nostavatko vain kustannuksia ja sitä myötä grillin hintaa. LED-valoista on oikeasti hyötyäkin. Ei ole kovin tavatonta, että grilli unohtuu päälle kun aletaan syömään ja seuraavalla grillauskerralla huomataan kaasupullon olevan tyhjä. Nupeissa olevat valot kertovat polttimien olevan päällä, etenkään pimeällä tätä ei voi olla huomaamatta. Jos valojen ansiosta jää yksikin kaasupullo tyhjentymättä ja seuraavan kerran grillaussunnitelmat eivät mene tämän takia uusiksi, LED-nupit ovat maksaneet itsensä takaisin.

Tässä on mukana myös muut hyvät ominaisuudet, jotka perinteisesti tämän tason grilleissä ovat, eli kaksinkertainen kansi ja -ovet, lämpöhylly, lämpömittari, lukittavat pyörät, rasvanpoisto jne...

Mielestämme tämän grilli on todella onnistunut kokonaisuus, jossa hinta on saatu pidettyä todella hyvin kurissa vastaavankaltaisiin grilleihin verrattuna.


Tuotetietoa:

 • Premium Black sarjaa
 • LED-valoilla varustetut lämpötilan säätimet
 • Push & turn (paina ja käännä) -sytytys jokaisessa säätimessä erikseen
 • 4-poltinta 3.0kw / poltin. Yhteensä 12.0kw
 • Polttimet ruostumatonta terästä
 • Kannen metalliosa kaksinkertainen 
 • Ikkuna kannessa
 • Kannessa rosterikahva
 • Lämpömittari celsiusasteilla
 • Grillin molemmilla puolilla sivupöydät
 • Kaksikerroksiset ovet
 • Rasvalevy rasvakupilla. Rasvalevy valmiiksi asennettu kiinteästi, jolloin kaato menee rasvakuppiin. Rasvalevy mahdollista muuttaa takaa poisvedettäväksi poistamalla neljä ruuvia.
 • Kolme valurautaritilää, paistoalue yhteensä n. 70cm x 42cm ~2940cm3
 • Lämpöhylly ruostumatonta terästä 70cm x 12cm ~852cm3
 • Kaasugrillin koko 1330 x 590 x 1120mm
 • Paino n. 35kg
 • Grillin alla on neljä pyörää jarruilla liikuttelun helpottamiseksi
 • käyttöohje
 • Vuoden takuu
Samankaltaiset tuotteet
Tietoa toimituksesta

Kaasugrillit.net on Suomalainen Grillikauppa

Ostamalla Kaasugrillit.net -grillikaupasta, tuet kotimaista yritystoimintaa. Jos kuitenkin haluat mielummin tukea ulkomaisia sijoitusyhtiöitä, se onnistuu monessa muussa kaupassa.

Kaasugrillit.net on osa Retail Stores Finland Oy:tä, joka on täysin suomalaisomisteinen yhtiö.

Tervetuloa paremmille grilliostoksille ja kiitos kun tuet kotimaista. Siitä tulee hyvä mieli.

*****

Toimitus

Työpäivinä klo 15 mennessä tulleet tilaukset otetaan yleensä vielä samana päivänä käsittelyyn ja iso osa tilauksista ehti vielä saman päivän kuljetuksiin.

Toimitustavat löytyvät kassalta ja valittavana on mm. kotiinkuljetus ja nouto Postista tai Matkahuollosta.

Tiesitkö, että nykyisin sekä Matkahuolto, että Posti kuljettavat paketteja rajoitetusti myös viikonloppuisin. Suomen suurimpiin kaupunkeihin Postin paketit liikkuvat nykyään normaalisti maanantaista lauantaihin (aiemmin ma-pe). Lisäksi maanantai-lauantai alue laajenee koko ajan. Matkahuolto kuljettaa paketteja rajoitetusti arkipäivien ulkopuolisina aikoina. Monet postin ja matkahuollon toimipisteet ovat auki joka päivä, joten noutopakettien nouto onnistuu usein myös viikonloppuisin.

Joitakin poikkeuksia lukuunottamatta kotiinkuljetuspaketteja ei pääsääntöisesti jaeta viikonloppuisin tai arkipyhinä.

Tilauksesta tulee automaattinen tilausvahvistus heti tilauksen jälkeen sähköpostiisi.

Lisäksi saat lähetyksestä vielä erillisen ilmoituksen sähköpostiisi.